dimarts, 12 d’octubre del 2010

El viatge

D'aquí poc més d'una setmana el Benja i jo farem el primer viatge llarg i transoceànic junts. És el nostre viatge de noces (jijijiji, sr i sra!), i anem a Perú (accidentalment, "gràcies" a la companyia àrea mexicana que va fer fallida fa tres setmanes...), nord de Xile i Bolívia.

Marxem el 21 d'octubre i tornarem l'11 de novembre, i el planning inicial és:

Bcn- Arequipa
Arequipa - Arica
Arica - Atacama
Atacama - Parc Nacional Eduardo Avaroa
Salar d'Uyuni - Uyuni
Potosí - Sucre
La Paz - Tiahuanaco
Llac Titicaca - La isla del Sol
Arequipa - Bcn

De moment només tenim els bitllets de vol i les 3 primeres nits a Arequipa (Hostal La Casa de Jael). De la resta en sabem el trajecte, les bones recomanacions de la Glòria i el Rafa, i poca cosa més. O sigui: tot és possible!!!

Moltes ganes, emoció, nervis! I pel mig, la UOC, que m'ennuvola la il·lusió del viate amb les seves PAC i treballs... ;-( No del tot, que li he pogut robar unes horetes per crear aquest bloc i deixar constància del viatge.

1 comentari:

  1. Vinga, ja que sóc la principal instigadora, començo el blog.
    Viatjar és una meravella abans d'anar-hi, fantàstic recordar-los després de tornar-ne però sense cap mena de dubte, el millor de tot és ser-hi. Recordeu cada dia i feu-ne fotos de memòria perquè després són un combustible que ens ompla d'energia en els dies de treball.
    Alguns comentaris, és impossible pensar en tot, que s'han quedat al tinter: suposo que fareu un diari, vull dir un d'escrit a mà, us ho recomano molt, jo els faig des del meu primer viatge.
    Si us queden dubtes amb la farmaciola, em truqueu però no us deixeu les vitamines, que l'aigua d'aquests països no té cap mineral i ens deixa la musculatura feta figa. Us vaig enviar el paper del mal de muntanya? Per si un cas, us faig ara un correu.
    No us preocupeu per res, és un viatge fàcil i a més a més la gent és encantadora. No per això heu de baixar la guàrdia del que és imprescindible i evident. Especialment tingueu cura en els trasllats i en les estacions de busos.
    Qualsevol pregunta que vulgueu fer, aquest pot ser un bon canal de contacte. espero que el feu servir i no dubteu que jo us contestaré.
    Una abraçada molt molt forta, un petonàs i uns grans desitjos que aquest sigui un gran viatge per vosaltres, com ho va ser per al Rafa i per a mi.

    ResponElimina