dijous, 21 d’octubre del 2010

A la T1

Ara estem a la cafeteria de l'aeroport. La Teresa s'està prenent un cafè i jo una til.la. En hem llevat a les 5 del matí i encara ens queden unes 24 hores de vol. Fa mandra de pensar-hi. Es el primer cop que faig un viatge tan llarg i estic nerviós i emocionat.

1 comentari:

  1. És molt curiós, us passa el mateix que a tothom i això no es cura amb els anys. Els nervis abans de marxar ens afecten a tots. Un amic nostre, molt viatger, no dorm la nit abans i a mi em costa de creure perquè sembla que t'has d'acabar acostumant, però no és així i els nervis sempre tornen. El moment en que has escrit aquest comentari és dels meus preferits, l'estona del cafè (o til·la ja,ja,ja) abans de volar: t'has desfet dels paquets, tens el teu seientó reservat, un llarg periode de vacances per endavant, cap maldecap perquè ja està tot decidit (per bé o per mal) i només queda deixar passar tranquil·lament el temps fins pujar a l'avió... una delícia. Jo en aquests moments ja escric diari.
    Sort que aviat estarem igual que vosaltres perquè en aquests moments em pujava a la vostra maleta sense pensar-ho. Una abraçada, i ara ja no us dic bon viatge perquè ja el teniu i ho és.

    ResponElimina